Vaak gestelde vragen

Samen met onze experts komen we langs om na te gaan wat de beste installatie is voor uw thuis. Er zijn altijd opties om iets te doen dus in zekere zin is een huis altijd geschikt voor EVA.

U hoeft geen laadpunt te hebben om thuis gebruik te maken van EVA. Wanneer u op een later moment toch beslist om een laadpunt te laten plaatsen kan dit zeer snel in EVA aangepast worden.

Ja, EVA kan thuisbatterijen, zonnepanelen, omvormers en laadpunten aansturen, In de toekomst komen hier nog apparaten bij. EVA zal over the air updates krijgen om meer soorten apparaten aan te kunnen sturen.

Ja, één van de basisfunctionaliteiten van EVA is om zich aan te passen aan een dynamisch tarief.

Voor iedere installatie is dit anders. Wij staan u altijd bij om de juiste keuze te maken hierin.

EVA doorloopt momenteel nog de ontwikkelingsfase. Wij verwachten dat EVA Home klaar zal zijn voor lancering in het tweede kwartaal van 2023.

EVA kan u helpen bij het monitoren van uw installatie en energiefactuur. Wanneer EVA merkt dat u beter overstapt naar een ander tarief zal EVA u dit ook adviseren.

Nee, het aansluiten en configureren moet door gecertificeerde vaklui gebeuren.

Ja, u kunt EVA op elk gewenst moment afsluiten.

Ja, op onze app kunt u gedetailleerde rapporten raadplegen, uw vebruik monitoren, uw apparaten aansturen en nog veel meer…

Niet gevonden wat u zoekt?